Форум Германии

Вернуться   Форум Германии > Форум Германии для рускоязычных. > Основной раздел форума Германии

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый Вчера, 17:26
Irina Z Irina Z вне форума
Member

Хочу оставить отзыв о ясновидящей Эмели, может кому-то пригодится. Я сама обратилась к ней недавно делала у неё гадание на личную ситуацию, которая меня очень волновала.
С первых минут чувствовалось, что человек знает, о чём говорит. Прошлое описала до деталей, без наводящих вопросов. Также рассказала, что происходит сейчас, и подсказала, как лучше поступить. Всё по делу, спокойно, без страха и \"нагнетания\", как это часто бывает у некоторых.
Эмели не просто гадает, но и проводит обряды, снимает порчи, сглазы, возвращает любимых, работает с белой магией, без вреда, без темных ритуалов. Очень адекватная, честная и профессиональная. Видно, что ей можно доверять.
Девочки, если у вас что-то не ладится — советую от всей души. Я теперь только к ней.
Контакты: +380500147707 (Viber, WhatsApp)
Старый Сегодня, 07:17
OKSANASSSS OKSANASSSS вне форума
Junior Member

Я не знаю, як написати це і не заплакати.Я втратила його.Він просто зник з нашого життя, ніби нічого й не було. Ніби десять років.. це порожнеча.
Він пішов до неї… молодої, наївної. А я залишилася з дітьми, з тишею, з порожнім стільцем за вечерею.Я не жила. Я існувала.Ніхто не знав, як сильно я кричала всередині.Вдень усмішка для дітей, вночі подушка, мокра від сліз, аж страшно було за себе.Я молилася хоч на щось. Хоч на когось.
Марфо…Відповіла мені саме в той момент, коли я стояла на краю.Не обіцяла дива. Не вмовляла. Просто почула мене.І з цього почалося спасіння. Повернувся не просто він.Повернулася я до життя, до себе, до світла.Тепер він дивиться на мене і в його очах ніби все одразу: сором, любов, вдячність.
А в моїх тиша. Тепла. Жива. Справжня.Дякую вам, Марфо.Ви не просто допомагаєте.Ви берете за руку тих, хто вже не може йти.І ведете назад додому.Якщо у вас складна ситуація, не бійтеся звертатися до Марфи +380931150260 Viber / WhatsApp / Telegram
Старый Сегодня, 09:47
DASHА DASHА вне форума
Junior Member

Контакти мольфара Андрія мені дала жіночка з якою я познайомилася коли була на відпочинку в санаторії. Записала телефон заради цікавості, оскільки вона розповідала, що Андрій є сильним ясновидцем і життя людей бачить наче сам його проживав. Але я навіть і уявити не могла, що він бачить такі деталі, що взагалі скриті від інших й нікому відомими бути не можуть. Власне перевірила на собі, коли за півроку життя підкинуло декілька сюрпризів. Проте Андрій не тільки зміг повністю побачити те, що зі мною відбувалося, але й провів необхідні роботи щоб усе привести до ладу. Це дійсно була велика й безцінна допомога, якої я тоді дуже сильно потребувала. Якщо у вас буде необхідність то пишіть по WhatsApp Андрію на номер +380932169225 та просіть щоб він вас проконсультував.
Ответ