![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Я звертався до неї не з вірою, а з відчаєм. Знаєте, коли всередині вже ні сил, ні гідності, лиш одне бажання повернути ту, кого любиш. Ми з нею були разом 4 роки. Були і сварки, і примирення, але те, як вона пішла тоді це було остаточно. Заблокувала всюди. Мовчала. І я не міг дихати. Жив механічно. Думав: якщо зараз нічого не зроблю втратимо один одного назавжди.Цю жінку мені порекомендував знайомий. Сказав, що вона не просто щось “бачить”, а реально працює. Я не розповідав нічого вона сама назвала ім’я моєї дружини, описала, як усе сталося. І тоді почалася робота. Щодня як ритуал для душі: слова, свічки, думки, звернення до неї. Мені було дивно, страшно, але якесь тепло з’явилося в грудях. Вона давала настанови не просто магічні, а життєві.Перший крок це коли дружина відповіла на одне моє коротке повідомлення. Потім ще. А потім зустріч. Сльози. Обійми. Розмова на всю ніч. І ми вирішили: спробуємо знову, і цього разу по-іншому. Без брехні. Без образ. І якби не ця жінка я б не мав шансу. Її сила це не лише магія. Це віра, підтримка, мудрість. Дякую вам. Ви знаєте, кого я маю на увазі. Низький уклін. ТЕЛ.+380931150260 Viber / WhatsApp / Telegram
|
|
|||
|
|||
![]()
Я высоко ценю дар ясновидяшего Михаила и его способность эффективно использовать свои эзотерические знания для разрешения сложных жизненных ситуаций. Кроме того, он очень добрый и светлый челове. Даже при общении с ним наполняешься энергией. Михаил никогда не откажет в консультации и всё говорит сам до деталей без лишних вопросов. В работе с ним комфортно, поскольку он пунктуальный и ответственный. Благодаря его работе мой муж вернулся в семью, а я восстановила чувство стабильности и благополучия. Я искренне рекомендую мага Михаила всем, кто столкнулся с нерешаемыми на первый взгляд семейными или другими проблемами. Его помощь бесценна. Пишите Михаилу в мессенджеры по номеру +380933782050 и просите, чтоб он вас посмотрел и помог. Нет проблем которые нельзя исправить пока мы живы, особенно если есть возможность воспользоваться помощью. Счастья вам и вашим близким.
|
|
|||
|
|||
![]()
В какой-то момент я почувствовала, что теряю себя. Личные отношения рушились, одно разочарование за другим. Я привлекала в свою жизнь не тех людей, терпела, надеялась, страдала. После особенно болезненного расставания мне казалось, что со мной что-то не так. Внутри была пустота, обида и куча вопросов без ответов.В интернете нашла отзыв о астрологе Елене и я обратилась к ней, тогда это казалось чуть ли не последней надеждой. И это решение стало поворотной точкой.На первой же консультации она разложила мою натальную карту, как на ладони с такой точностью, что я сидела и плакала. Она не просто объяснила, почему мне так тяжело в отношениях, а показала откуда это идёт, какие уроки я прохожу, и какие мужчины по натуре мне действительно подходят. Я впервые увидела в себе не жертву обстоятельств, а человека с уникальным путём, опытом и потенциалом.Сеансы с ней помогли мне выстроить совсем другой взгляд на любовь и на себя. Я начала по другому относиться к своему времени, к границам, к выбору партнёра. Ии самое удивительное спустя пару месяцев я действительно встретила человека, с которым впервые чувствую себя в безопасности и принятой.Я искренне благодарна этой астрологине за глубину, поддержку и понимание. Это была не просто консультация , это было настоящее возвращение к себе.Вот ее номер +380984674341Telegram/viber/WhatsApp
|
|
|||
|
|||
![]()
Потомственная гaдaлка экстрасенс Анжелика поможет в трудных жизненных ситуациях, обладая особым даром - - предскажет будущее по фотографии, - гадание на картах Таро; - снимет сглаз, порчу, невезение, венец безбрачия и другой негатив; - проведет приворот на любимых, приворот по фото, семейный приворот, привязка, отворот; - с помощью обряда вернет любимых; - помощь в бизнесе, сильнейшие заговоры на удачу; - проведение древнейших обрядов, которые защитят Вас от зависти, болезней; - поставит мощную защиту от сглаза и колдовства; - изготовит талисман на удачу, достаток, благополучие, здоровье, иметь успех в любви и защититься от завистников. Советую всем Анжелику.
Принимает дистанционно, вот её контакты: +380975800235 Viber/WhatsApp. |
|
|||
|
|||
![]()
Я по дурості зрадив своїй дружині. Тоді здавалося, що це просто помилка, про яку можна забути, але все виявилося набагато складнішим. Вона дізналася, і наше життя перетворилося на пекло: образа, холод, мовчання… Ми буквально жили як чужі під одним дахом. Я думав, що все втрачено.Від розпачу вирішив звернутися по допомогу до ворожки.Знайомий порадив Варвару, яка, за його словами, справді допомагає.З першої зустрічі вона сказала речі, які знали тільки ми с дружиною. Пояснила, що між нами ще є почуття, але треба правильно підійти, щоб усе відновити. Провела обряд очищення, допомогла мені зрозуміти, як повернути довіру і любов.Минув приблизно місяць і я не впізнаю нашу сім’ю. Дружина стала м’якшою, почала мене чути, а я її. Це, звісно, не чарівна паличка: я працюю над собою щодня. Але якби не Варвара, ми б уже давно розійшлися.Не нав’язую, просто ділюся. Інколи допомога приходить звідти, звідки її зовсім не чекаєш.Рекомендую Варвару тим, хто втратив надію, але хоче зберегти стосунки.Телефон/Viber/WhatsApp/Telegram +380632574828
|
![]() |
|
|