![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Мені тупо треба вилити душу, яку зараз рве на частини. Я не можу нікому розповісти, а в душі осадок …Почалося все десять місяців тому, без будь-яких очевидних передумов на те. Все було нормально, будували плани, спілкувалися і т.д.а наприкінці тижня, коли ми обидва були на роботі, мені подзвонила дружина сказала що їй запропонували роботу за кордоном і вона їхатиме так, як добре платитимуть.Коли я прийшов додому мене чекала записка ..Я поїхала…Я цей день запам\'ятав на все життя.Я залишився сам.Спочатку часто дзвонила, потім все рідше і рідше ... Я не міг зрозуміти що трапилася, обіцяла пів року попрацювати і повернутися додому. Коли я вийшов на жінок з якими вона поїхала, вони мені і сказали що вона зустрічається з чоловіком. Шок. Я так її чекав.А вона мене зрадила. Прикро до сліз було ... Коли я їй додзвонився ... Вона повідомила мені що покохала іншого, і залишається там.Поставила мене в чорний список. Місяць не міг знайти собі місця. Знайшов в інтернеті Варю. Звернувся до неї, вона сама почала мені розповідати про все!Я просто сидячи мовчав, а по шкірі мурашки бігали. Я просив про допомогу Варю, щоб вона мені повернула мою дружину ... хоча і не вірив у все це.Через тиждень ШОК я не очікував, дзвінок від моєї дружини. Ми поговорили, вона сказала, що помилилася і повертається додому.У мене була образа на неї, але я так сильно любив її що відпустив все це. Зараз ми разом, у нас краще навіть ніж було раніше!Я все життя буду вдячний Варі, вона зберегла нашу сім\'ю! Її телефон +380632574828 вайбер/ватсап
|
|
|||
|
|||
![]()
Якщо кажуть, що сильних фахівців у наші часи немає, то це кажуть неправду. Дуже рекомендую Каталіну! Мені її порекомендували на роботі дівчата, вони самі звертаються до неї періодично. У мене виникла проблема з моїм хлопцем. У нас була призначена дата весілля, але за кілька тижнів до цього він змінився, відрядження почалися. Це мене стривожило. Через час мені надійшло повідомлення від невідомого контакту, в ньому було написано: що мій хлопець зустрічається з іншою і я маю його відпустити. Увечері він прийшов додому, я влаштувала скандал, а він зібрав речі і пішов до неї без пояснень!! Це був удар!!! Але наші відносини врятувала Каталіна! Я її просила щоб вона мені допомогла, вона почала зі мною працювати. Буквально через сім днів після того, як я до неї звернулася, він почав дзвонити мені, писати смс, а через два тижні приїхав до мене з речами назавжди. Весілля відбулося як і планували, живемо дуже добре! І все завдяки Каталіні та її здібностям! Номер +380997482235 вайбер/ватсап
|
|
|||
|
|||
![]()
Здравствуйте! Советую всем Александра - сильный специалист. Когда гадает и делает диагностику видит такие вещи, что аж дух захватывает. Когда обратилась к нему с гаданиями то хотела приворожить парня и искала того, кто сможет это сделать. Но, Александр отговорил меня, так как в моём случае это было не нужно. Требовался другой подход. По сути он поработал со мной на энергетическом уровне. В итоге мой избранник пришёл сам ко мне чтобы поговорить о своих чувствах, оказывается он тоже любил меня, но сказать об этом стеснялся. Так я получила прекрасное решение вопроса, который не давал мне покоя, и обрела счастье с человеком которого сильно люблю. Спасибо большое Александру! Всегда буду благодарна. Номер Александра +380971792179 и Вайбер, и Ватсапп есть
|
|
|||
|
|||
![]()
Не ожидала сама от себя, что оставлю тут отзыв о человеке, который действительно смог помочь мне о возврате любимого.ВЕДУНЬЯ-ГАДАЛКА не знаю как сказать на неё правильно, НО ОНА СМОГЛА РЕАЛЬНО ПОМОЧЬ МНЕ. Имеет дар ясновидения, она увидела что была в браке и развелась, что двое детей, что сестра тоже в разводе. В общем когда она говорила, мурашки по коже от того что ВИДИТ.Я ОБРАТИЛАСЬ К НЕЙ ЗА ПОМОЩЬЮ О ВОЗВРАТЕ МУЖЧИНЫ. Жила с ним 6 лет и все попусту. Взял и ушел. Я ХОЧУ ПОРЕКОМЕНДОВАТЬ ЭТУ ЖЕНЩИНУ, так как она очень сильная и знаю что помогла не только мне. Пишу ее тел +380638055486(ватсап /вайбер).
|
|
|||
|
|||
![]()
Мне помог Андрей. Находила отзывы хорошие о нем. Решила обратиться. Гадает так, что мурашки по коже - всё говорит сам, действительно видно, что обладает силой и знаниями!!! Беда моя была из тех, что встречаются часто - любимого увела другая. Я уже отчаялась и думала, что уже ничего не поможет. Но, слава Высшим силам, что после того как Андрей сделал расклады решила попробовать!!! Работу провел очень хорошо и любимый был у моих ног - помогло!!! Милый и сейчас покоя не даёт, всегда рядом и душа в душу. С Андреем работала онлайн, а когда нужно было решить вопрос по одному делу, касающемуся вопросов по работе, ездила на прием. Результат и здесь себя ждать не заставил. Его номер личный +380932169225 вайбер/ватсап
|
|
|||
|
|||
![]()
Чи знайомо Вам почуття зради? А я через це все пройшла.Коли мій чоловік йшов він мені сказав, що його почуття згасли і більше не хоче жити зі мною.Який біль тоді я пережила одному богу відомо.У житті все було, але щоб кинути і піти,я в шоці.Ми з ним у шлюбі були 18 років.Я намагалася з ним поговорити,але він і чути мене не хотів. Я зважилася звернутися до вищих сил, спілкувалася з багатьма, але Варя мене зачепила за живе, розповідала про такі речі, що знала тільки я, я розплакалася і просила допомоги, ми почали працювати, через тиждень дзвінок у двері, коли відчинила двері, то була в шоці - стоїть мій коханий чоловік із квітами...))) Зараз ми разом, стосунки супер. Нескінченне спасибі Варечка, за те що мені допомогли)
Ось її номер +380632574828 (телефонуйте на вайбер/ватсап) |