Форум Германии

Вернуться   Форум Германии > Разное > Объявления в Германии

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый Вчера, 12:48
ЛАРИСА55 ЛАРИСА55 вне форума
Junior Member

Я долго не решалась писать это, но чувствую, что должна поделиться. Может, кому-то это сейчас очень нужно…Когда в моей жизни случилась беда — любимый человек ушёл, и весь мир будто рухнул ,я была в полной растерянности. Не спала ночами, не ела, сердце просто разрывалось. Я обращалась к разным людям, искала ответы, помощь… но всё было впустую.Пока однажды мне не посоветовали Лилию. Я не знала, чего ожидать, но с первой минуты общения с ней стало понятно, это не просто слова. Она говорила спокойно, по существу, как будто уже знала, что происходит.Лилия объяснила, что на наших отношениях лежит негатив, и помогла мне это убрать. Всё происходило постепенно, бережно, но ощутимо: я снова начала дышать, у меня появилось ощущение, что всё ещё может наладиться.И оно наладилось. Мы снова вместе. И даже больше стало лучше, чем было раньше. Как будто всё плохое ушло, а осталась только настоящая любовь и взаимопонимание.Я безмерно благодарна этой женщине. От всей души. Лилия человек с даром и огромным сердцем. Если у вас тяжёлый период не бойтесь просить помощи. Иногда она приходит оттуда, откуда совсем не ждёшь.Пишу её вайбер и Ватсап( +380638055486 ) и обычный номер ( +19297133433)
Старый Вчера, 14:47
ILONA55 ILONA55 вне форума
Junior Member

Я довго робила вигляд, що мені байдуже. Посміхалась на людях, відповідала все добре, коли всередині все кричало. І ніхто не чув. Ніхто не бачив, як я засинаю з телефоном у руці, сподіваючись на повідомлення. Як прокидаюся і перше, що шукаю, це його ім’я.А його нема. Ні в дзвінках, ні в снах, ні в житті.Він просто… зник. Без пояснень. Без слів. І найстрашніше я навіть не мала з ким поділитися цим зникненням. Бо що сказати? Що люблю того, хто навіть не попрощався?Про Марфу я дізналася, коли вже опускались руки. Хтось кинув ім’я. Я не вірила. Але вночі, коли біль знову розрізав мовчання — я написала. Просто так. Без очікувань.А вона відповіла. Спокійно. М’яко. Точно.Ти не зійшла з розуму, — сказала вона.Ти просто любиш. Але він не заслуговує, щоб ти вмирала в цій любові. Дай мені три дні.І я дала.На четвертий день я прокинулась і в повідомленнях було: Можна я приїду? Мені треба тебе побачити.Він.Той, хто зник.Той, кого я чекала.Прийшов. І дивився на мене так, ніби ніколи не йшов.Я не знаю, що вона зробила.Я не знаю, як вона це бачить.Але я знаю: вона десь поруч. Там, де темно. Там, де боляче. Вона чує. І коли ти думаєш, що вже кінець, вона просто шепоче: Ні. Це тільки початок.Марфа +38-093-115-02-60 Viber / WhatsApp / Telegram
Старый Вчера, 15:58
lenj lenj вне форума
Junior Member

Якщо є якісь питання чи маєте проблеми то цілком доречно звернутися за порадою чи по допомогу до мольфара Андрія. Його номер +380932169225 є у WhatsApp та Viber. То можна йому написати й домовитися за консультацію. До Андрія можна приїхати на прийом, але він без складнощів може подивитися вас на відстані й якщо потрібно то і провести роботи. Відстань для нього то не перешкода у більшості випадків. Я та мої знайомі зверталися з різними ситуаціями не раз і Андрій завжди допомагав. Тож раджу його усім.
Старый Сегодня, 07:21
Ира7 Ира7 вне форума
Junior Member

Советую мага Захара. Его номер +380954248510 (viber и другие месенджеры). О нём и его способностях много слышала и читала. Но, вышло так, что и на себе проверила. Он замечательный и отзывчивый человек, а результаты его работ долго ждать не приходится. Всё в лучшем виде. Сами увидите. Просите, чтоб вас проконсультировал, а дальше вам самим будет ясно что делать. В моей ситуации мне самой было не справиться, но Захар согласился помочь. Всё вышло даже в разы лучше чем я могла представить.
Ответ

Метки
гадалка, гадание, магия, приворот