Форум Германии

Вернуться   Форум Германии > Форум Германии для рускоязычных. > Русские в Германии

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 10.06.2025, 10:06
AleksandraSorokina AleksandraSorokina вне форума
Junior Member

Хочу от всей души поблагодарить Матушку Веру за её невероятную помощь и поддержку. Когда я обратилась к ней, моя жизнь казалась полной хаоса — проблемы в семье, ссоры, непонимание и ощущение безысходности. Матушка Вера сразу увидела корень беды — на меня был наведён негатив и порча. Благодаря её обрядам и чисткам ситуация начала меняться буквально на глазах. Она всегда была на связи, терпеливо объясняла и поддерживала меня в самые трудные моменты. Сейчас у меня спокойствие в доме, муж вернулся, отношения с детьми наладились, и я чувствую себя сильнее и увереннее. Очень рекомендую обратиться к Матушке Вере — это настоящий ангел-хранитель, который помогает с душой и по совести. Вот её номер +7 965 138 29 12
Старый 10.06.2025, 10:17
OlgaЛ OlgaЛ вне форума
Junior Member

Раджу всім Олександра - сильний фахівець. Коли ворожить і робить діагностику бачить такі речі, що аж дух захоплює. Коли звернулася до нього з ворожіннями, то хотіла приворожити хлопця і шукала того, хто зможе це зробити. Але Олександр відрадив мене, бо в моєму випадку це було не потрібно. Був потрібен інший підхід. По суті він попрацював зі мною на енергетичному рівні. У підсумку мій обранець прийшов сам до мене, щоб поговорити про свої почуття, виявляється, він теж любив мене, але сказати про це соромився. Так я отримала прекрасне розв\'язання питання, яке не давало мені спокою, і знайшла щастя з людиною, яку сильно люблю. Спасибі велике Олександру! Завжди буду вдячна. Номер Олександра +380971792179 і Вайбер, і Ватсапп є
Старый 10.06.2025, 13:25
ValentinaChern ValentinaChern вне форума
Junior Member

Хочу поделиться своей историей и выразить огромную благодарность замечательной гадалке Анжелике!
В какой-то момент в моей жизни всё стало рушиться. Каждый день происходили разные неприятности: то в семье с мужем и детьми, то на работе. Сначала я списывала это на обычные житейские сложности, но когда проблемы начали повторяться практически ежедневно, это меня сильно насторожило. В душе я чувствовала, что дело не только в случайностях.
Решив не оставлять всё на самотёк, я обратилась к Анжелике, чтобы узнать её мнение и разобраться в том, что происходит. Она внимательно выслушала меня и провела тщательную диагностику. Оказалось, что на нашу семью была наложена порча!
Анжелика сразу взялась за дело. Несмотря на расстояние, она помогла мне через видеосвязь: провела сильные обряды очищения и защиты. Сначала мне было сложно поверить, что всё может так быстро измениться, но результаты превзошли все мои ожидания.
После её помощи в моей жизни произошли настоящие чудеса. Отношения с мужем, которые уже были на грани разрыва, стали снова тёплыми и гармоничными. В семье воцарились покой и радость. Даже дети, кажется, стали спокойнее и счастливее. На работе дела пошли в гору, и теперь меня окружают только позитивные перемены.
Я бесконечно благодарна Анжелике за её поддержку и помощь! Честно говоря, я боюсь сглазить своё счастье, но не могу не поделиться этим с другими.
Если вы чувствуете, что в вашей жизни что-то идёт не так — не откладывайте. Анжелика — настоящий профессионал своего дела, она точно сможет вам помочь.
Ее телефон: +380975800235 Доступна в Viber и WhatsApp.
Не бойтесь попросить о помощи, это может полностью изменить вашу жизнь к лучшему!
Старый 11.06.2025, 11:26
OLENAAA OLENAAA вне форума
Junior Member

Коли мій світ руйнувався, а я не знала, як впоратись з болем від втрати, я звернулася до Лілі. Мій чоловік пішов, і я відчувала, що втратила все. Я не могла зрозуміти, що пішло не так, і як повернути ту любов, яка колись була між нами. Але Ліля не лише відкрила переді мною приховані причини наших непорозумінь, вона буквально повернула мене до життя.Вона не обіцяла чудес, але дала такі цінні поради, які я почала втілювати в реальність. Завдяки її мудрості, терпінню та щирій підтримці я змогла повернути чоловіка, і ми почали відновлювати наші стосунки з чистого листа. Кожен день ставав кращим: ми почали знову довіряти один одному, відкрито спілкуватися і цінувати.Ліля — це не просто ясновидиця, це справжній ангел, який допомагає повернути не тільки любов, а й віру в себе. Я вдячна їй за те, що вона повернула мені не тільки чоловіка, але й сенс у житті. Тел. Viber / WhatsApp: +380 638 055 486
США: +1 (929) 713-3433
Старый 11.06.2025, 12:11
GULI4 GULI4 вне форума
Junior Member

Вирішила звернутися зі своєю проблемою до ясновидця мага Андрія. Порадила знайома, якій він допоміг життя налагодити. На той момент ми з чоловіком одружені були 2 роки. Спочатку все було добре, але через 2 місяці після весілля в нас почалися сварки, скандали. Чоловік почав руки розпускати. Що було, те було... Йшла, потім поверталася. І так постійно. Разом довго не можемо і нарізно не можемо... Власне маг Андрій побачив усе це сам і нічого не питав. Пояснив у чому проблема, запропонував варіанти дій. Я попросила, щоб він провів роботи і зробив усе, що потрібно. Протягом двох тижнів наші стосунки з чоловіком стали чудовими. Живемо душа в душу. Завжди буду вдячна Андрію за допомогу. Номер Андрія +380932169225 Viber, WhatsApp
Старый 12.06.2025, 08:45
NINA S NINA S вне форума
Junior Member

Від щирого серця можу сказати, що Захар провидець з істинним даром. Він дуже сильний маг. Коли здавалося, що надії на порятунок моєї сім\'ї вже не залишилося, він повернув чоловіка додому всього за декілька днів. Він здатний одразу діагностувати проблему й запропонувати кілька варіантів виходу з неї. До того ж Захар дуже привітний, і вже після розмови з ним відчуваєш полегшення. Його дар стає очевидним, коли він з легкістю називає навіть імена. Ефект був набагато кращим, ніж я очікувала, і настав раніше запланованого. Минуло багато часу відтоді, як завдяки Захару чоловік повернувся, але наші родинні стосунки й досі залишаються теплими та гармонійними. Тому я без вагань рекомендую Захара всім, хто переживає подібні проблеми. Номер Захара +380954248510 , але йому ліпше писати чи дзвонити в Viber, WhatsApp чи телеграм
Старый 12.06.2025, 11:51
RuslanaErmol RuslanaErmol вне форума
Junior Member

Когда начался сложный период — проблемы в семье, тревога, бессонница — я растерялась и не знала, что делать. Подруга посоветовала написать Патрисии. С первых минут общения она точно описала мою ситуацию, будто знала всё заранее. Сделала диагностику, увидела негатив от завистливых людей. Мы провели чистку и обряды, я следовала её советам. Через пару недель стало легче: появился сон, отношения в семье наладились. Очень благодарна Патрисии — она не просто ясновидящая, а человек, который лечит душу.
Telegram: +375 25 548 94 07
Старый 12.06.2025, 19:27
Nat X Nat X вне форума
Junior Member

Много раз обращалась к Александре с различными проблемами и всегда все было в итоге именно так как она говорила, даже когда в это сложно было поверить.
Это профессионал своего дела, никогда не говорит лишнего, не льет воды, всегда все четко и по делу и в самую точку.
Писала ей в вайбер +380681259803 Очень люблю и ценю этого человека.
Старый Вчера, 09:27
MATVIФ MATVIФ вне форума
Junior Member

ОНА СКАЗАЛА ЧТО РАЗЛЮБИЛА МЕНЯ
Её слова пронзили меня, как нож: “Я больше не люблю тебя.” Это было как удар молнии, которого я не ожидал. Мы были вместе несколько лет, строили планы, делились мечтами, а теперь она говорит, что всё это для неё больше ничего не значит. Я не знал, что делать. Я пытался понять, где всё пошло не так, но она стала чужой. Её взгляд, её слова — всё говорило о том, что её сердце больше не принадлежит мне.
Я был сломлен. Друзья говорили, что нужно отпустить, что нельзя заставить человека любить. Но внутри я чувствовал, что это не конец, что между нами всё ещё есть связь. Тогда я решил обратиться за помощью к Варе, о которой слышал от знакомых. Мне сказали, что она не просто гадалка, а человек, который видит то, что скрыто от обычного взгляда.
Когда я отправил Варе наши фотографии, её первое сообщение поразило меня. Она сразу назвала имя моей жены, описала наш дом и даже упомянула события, которые мы никогда не обсуждали с другими. Она сказала, что её чувства не исчезли, а были подавлены. Варя увидела, что в её жизни есть постороннее влияние, которое словно блокирует её любовь ко мне.
Прошло около месяца. Сначала она просто стала отвечать на мои сообщения, потом согласилась на короткую встречу, а ещё через несколько недель мы начали говорить по-настоящему. В один из разговоров она призналась, что в какой-то момент её мысли стали путаться, и она сама не понимала, почему начала отдаляться. Она сказала, что чувствует, будто снова нашла меня.
Сейчас мы вместе, и я чувствую, что её любовь ко мне вернулась, но стала даже сильнее. Варя не просто вернула мне её сердце, она показала, как важно бороться за любовь, даже если кажется, что всё потеряно. Спасибо вам, Варя, за то, что помогли нам найти путь друг к другу. Вы настоящий проводник света и надежды!Телефон/Viber/WhatsApp/Telegram —+380632574828
Старый Вчера, 11:08
ALEXSEII ALEXSEII вне форума
Junior Member

У складний період мого життя, пов\'язаний з раптовим розривом шлюбу, я відчував глибоке емоційне потрясіння. Втрата близької людини супроводжувалася значним зниженням якості мого життя та відчуттям безвиході. Після безуспішних спроб самостійно подолати кризу, я вирішив звернутися за допомогою до людини, яку мені рекомендували як фахівця з паранормальних явищ, а саме до мага Олександра. На початковому етапі я мав певні сумніви щодо ефективності подібних методів, проте мій відчай змусив мене скористатися цією можливістю. І я вдячний за це вищим силам! На моє здивування під час зустрічі Олександр нічого мене не запитував і не дав мені можливості спочатку навіть нічого розповісти, але при цьому продемонстрував глибоке розуміння чи то навіть бачення моєї ситуації та проявив значне здібності в контексті діагностики відносин й окремих фактів. За моїм проханням він погодився мені допомогти. Загалом було проведено ряд енергетичних та ментальних практик, спрямованих на відновлення гармонії у моєму особистому житті. Не маючи можливості повністю осягнути природу його впливу, я поступово день за днем відзначав позитивні зміни у своєму емоційному стані та оточуючому мене просторі. А вже через десять днів моя дружина проявила ініціативу до відновлення контакту. Олександр процес контролював і всіляко допомагав підказками навіть в коли почалося моє спілкування та відверті розмови з дружиною. Власне з нею змогли проаналізувати причини розриву та прийняти взаємне рішення про повернення до спільного життя.
Я вважаю, що в моєму випадку втручання та допомога Олександра відіграла ключову роль у позитивному вирішенні складної життєвої ситуації. Проведені ним роботи та його професійний підхід і глибокі знання в галузі езотерики сприяли відновленню моїх стосунків з дружиною та поверненню до стабільного і щасливого життя. Я висловлюю щиру вдячність Олександру за надану допомогу та рекомендую його як висококваліфікованого спеціаліста у своїй сфері. Контактний номер Олександра +380971792179 (є вайбер, ватсап, телеграм куди можна писати чи телефонувати).
Ответ