Форум Германии

Вернуться   Форум Германии > Форум Германии для рускоязычных. > Основной раздел форума Германии

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый Вчера, 17:25
Irina Z Irina Z вне форума
Member

Хочу оставить отзыв о ясновидящей Эмели, может кому-то пригодится. Я сама обратилась к ней недавно делала у неё гадание на личную ситуацию, которая меня очень волновала.
С первых минут чувствовалось, что человек знает, о чём говорит. Прошлое описала до деталей, без наводящих вопросов. Также рассказала, что происходит сейчас, и подсказала, как лучше поступить. Всё по делу, спокойно, без страха и \"нагнетания\", как это часто бывает у некоторых.
Эмели не просто гадает, но и проводит обряды, снимает порчи, сглазы, возвращает любимых, работает с белой магией, без вреда, без темных ритуалов. Очень адекватная, честная и профессиональная. Видно, что ей можно доверять.
Девочки, если у вас что-то не ладится — советую от всей души. Я теперь только к ней.
Контакты: +380500147707 (Viber, WhatsApp)
Старый Сегодня, 07:14
OKSANASSSS OKSANASSSS вне форума
Junior Member

Я не знаю, як написати це і не заплакати.Я втратила його.Він просто зник з нашого життя, ніби нічого й не було. Ніби десять років.. це порожнеча.
Він пішов до неї… молодої, наївної. А я залишилася з дітьми, з тишею, з порожнім стільцем за вечерею.Я не жила. Я існувала.Ніхто не знав, як сильно я кричала всередині.Вдень усмішка для дітей, вночі подушка, мокра від сліз, аж страшно було за себе.Я молилася хоч на щось. Хоч на когось.
Марфо…Відповіла мені саме в той момент, коли я стояла на краю.Не обіцяла дива. Не вмовляла. Просто почула мене.І з цього почалося спасіння. Повернувся не просто він.Повернулася я до життя, до себе, до світла.Тепер він дивиться на мене і в його очах ніби все одразу: сором, любов, вдячність.
А в моїх тиша. Тепла. Жива. Справжня.Дякую вам, Марфо.Ви не просто допомагаєте.Ви берете за руку тих, хто вже не може йти.І ведете назад додому.Якщо у вас складна ситуація, не бійтеся звертатися до Марфи +380931150260 Viber / WhatsApp / Telegram
Старый Сегодня, 09:45
DASHА DASHА вне форума
Junior Member

Контакти мольфара Андрія мені дала жіночка з якою я познайомилася коли була на відпочинку в санаторії. Записала телефон заради цікавості, оскільки вона розповідала, що Андрій є сильним ясновидцем і життя людей бачить наче сам його проживав. Але я навіть і уявити не могла, що він бачить такі деталі, що взагалі скриті від інших й нікому відомими бути не можуть. Власне перевірила на собі, коли за півроку життя підкинуло декілька сюрпризів. Проте Андрій не тільки зміг повністю побачити те, що зі мною відбувалося, але й провів необхідні роботи щоб усе привести до ладу. Це дійсно була велика й безцінна допомога, якої я тоді дуже сильно потребувала. Якщо у вас буде необхідність то пишіть по WhatsApp Андрію на номер +380932169225 та просіть щоб він вас проконсультував.
Ответ

Метки
гадалка, гадалки, гадание, гадания, любовная магия, любовный приворот, любовь, магия, отзывы, отзывы гадалки, отзывы на магов, отзывы на приворот, отзывы о магах, отзывы приворот, порча, приворожить, приворот, приворот на мужа, приворот отзывы, приворот помог, приворот. снять приворот, проверенные гадалки, проверенные маги, рассорка, расссорка, сглаз, сильный приворот, снять порчу, таро, таролог, таролог. экстрасенс, черное венчание, черный приворот, эзотерика, экстрасенс, экстрасенсы