|
|
|
|||
|
|||
Мій хлопець у якийсь момент охолов до мене в наших стосунках, це сталося настільки різко, що я не знаходила жодних причин. Була в цілковитому розпачі. подругам розповідала про свою ситуацію-вони мені не вірили, говорили, що мені все це здається. До когось звернутися по допомогу я соромилася, адже може все це може здатися іншим людям безглуздою проблемою, але ось побачила контакти Варі і вирішила до неї звернутися. Мені дуже сподобалося спілкуватися з Варею, у нас така щира бесіда була. Варя допомогла мені і відповіла на питання, які мене хвилювали, замовила в неї обряд (гармонізувати наші стосунки), Варя як і обіцяла, через 7 днів я побачила від мого хлопця інше ставлення.У нас тепер все чудово, я дуже рада що знайшла таку людину яка мені допомогла! Спасибі Варі ! Залишу її телефон +380632574828 WhatsApp/Viber
|
|
|||
|
|||
Іноді в житті відбувається черга нещасть, які відбирають бажання і сили рухатися вперед. Я була в такому стані і мені потрібна була допомога. Так, людини до якого можна було звернутися і розв\'язати мою проблему я шукала і по відгуках, і знайомих розпитувала. Мені порадили мага Захара. Він допоміг колезі по роботі повернути в сім\'ю чоловіка, коли той пішов до коханки. Та і гадає чудово - дійсно ясновидець. Я не пошкодувала, що звернулася до нього. Справжній Майстер і людина з Даром. У моїй ситуації необхідно було виливати на воску, робити енергетичне чищення і ставити захист. Головне те, що роботи дали результат. Захар мені дуже допоміг, звертайтеся він вам теж допоможе Вайбер і Ватсап +380954248510
|
|
|||
|
|||
Как я рада что попала со своей проблемой к Милене.Она обладает очень большой силой и все положительные отзывы о ней – истинная правда!Мое сердце и интуиция не обмануло меня и привело к той которая смогла мне помочь!После диагностики я поняла что она мне поможет.Можете не верить но мой любимый мужчина вернулся ко мне после долгой разлуки.Через 10 дней начал мне звонить,приглашал на свидание,а через месяц приехал ко мне с вещами.Всем кто читает мой отзыв,советую обратиться к Милене,не пожалеете!!!Ее номер +80936532445 Whats app/Viber
|
|
|||
|
|||
Я никогда не верила в ясновидение, магию и всякие оккультные практики, но в один момент жизнь стала совсем невыносимой. И я решила обратиться к тому, кто может помочь. Так я нашла контакты Захара. Общение с ним стало откровением для меня, его гадания сразу перевернули всю мою жизнь. Я не знаю как он видит все эти детали жизни и даже называет имена, но меня это поразило. Настоящий Дар. Я поняла, что нужно бороться за счастье и тут же решила попросить Захара о помощи. Просто не могу передать словами, как я благодарна ему за всё, что он сделал для меня. Благодаря его работе и проведенным ритуалам через 12 дней мой любимый вернулся ко мне, а ещё через две недели сделал мне предложение. Восхищаюсь Захаром за его дар и умение помогать людям. Не знаю, как бы я справилась без него! Оставлю номер Захара +380954248510
|
|
|||
|
|||
Хочу выразить огромную благодарность ясновидящей Лине. Она спасла мой брак. Я обратилась к ней когда я была в отчаянье .Муж ушёл к другой женщине. Как же это больно было ,одному Господу Богу известно .Пришла я к Лине, просто погадать, какого было мое удивления когда она начала называть имена моих близких ,как задалась вопросом я...потом рассказывать такие детали моей жизни ....меня это удивило ...а потом назвала имя соперницы. Предложила свою помощь .Я не верила что получится если честно. Но получилось)Сейчас мы вместе .Прибежал, просил прощения. ВЕРНУЛСЯ.
Советую ребятам Вам ее ,от души. Вот номер телефона +380997482235 вайбер/ватсап |
|
|||
|
|||
Я смогла пройти тяжелый период в своей жизни благодаря Милене.Я сама из небольшого городка, переехала в столицу со своим любимым человеком,устроилась на работу,он тоже нашел работу в офисе.Мы готовились к свадьбе.Через время я узнала что мой молодой человек, с которым у нас планировалась свадьба, загулял с сотрудницей по работе. У меня весь мир прямо рухнул. Я не могла себе найти места, спать не могла, на работе была как робот.В интернете нашла Милену, и решила обратиться за советом. Милена внимательно выслушала, а потом сказала мне, почему так случилось и прояснила мне ситуацию.Я ее просила вернуть наши чувства и теплые отношения (как было до этого). Милена пообещала мне помочь,сказала что нужно немного времени.Спустя две недели мой любимый человек перешел в другой офис работать,отношения у нас стали даже лучше чем были.Я для себя забыла его интрижку и продолжаю жить дальше и наслаждаться жизнью с ним.Решила написать о таком замечательном человеке как Милена,благодаря ей и ее обрядам - МЫ СЧАСТЛИВЫ! Советую Милену как сильного специалиста, которая знает своё дело! ЕЕ тел. +80936532445 Whats Аpp/Viber
|
|
|||
|
|||
Від мене пішов чоловік. Після того як мій чоловік зібрав речі і пішов від нас, я зрозуміла, що жити без нього не зможу. Руки опустилися, а жити треба далі. Мама мені порадила знайти ворожку, тому що тут щось негаразд. що люди звертаються до ворожок, магів і замовляють ритуали-але ніколи не думала що випробую на собі. Я знайшла в інтернеті Михайла і відразу зателефонувала. Коли він почав все розповідати про наше життя я зрозуміла, що в нього дар. Я не знаю як він бачить всі ці деталі життя і навіть називає імена, але я була шокована. Я попросила його про допомогу повернути чоловіка. Працювали ми з ним дистанційно. Михайло мені повернув чоловіка за сім днів. я б не впоралася. У сім\'ї у нас зараз повна гармонія. Раджу Михайла +380933782050
|
|
|||
|
|||
Вітаю! У мене були проблеми із чоловіком. Вирішила боротися за своє і почала шукати того, хто зможе це зробити. Перечитала всі форуми та відгуки, почала дзвонити за контактами. Так і звернулася до мага Захара під приводом погадати. Він розповів усе в деталях сам нічого не питаючи. Навіть із іменами. Вразило. Одразу попросила провести необхідні обряди. Завдяки цьому за кілька тижнів ми з чоловіком відновили стосунки і він повернувся до мене. Я дуже вдячна Захару за допомогу звертайтеся і ви до нього рекомендую +380954248510 WhatsApp та Viber є
|
|
|||
|
|||
Завжди буду вдячна магу Захару! Це дуже чуйна, уважна і ввічлива людина, яка переймається бідою, з якою до неї звертаються, і справді може допомогти. Бачить ситуацію наскрізь - навіть коли звертаєшся вгадатись, нічого по суті не питає, а говорить сам. Чула і читала, що є такі люди, але мій досвід звернення до багатьох ворожок свідчив про протилежне - деякі з них могли щось побачити про мене в загальних рисах, але багато хто був ні про що. Захар же вразив дійсно. Аж до деталей і фактів із життя. Я відразу попросила його провести необхідні роботи, щоб повернути кохання милої мені людини, з якою ми розлучилися понад півроку тому. На все пішло не більш як десять днів і коханий був поруч, а ще за три тижні зробив мені пропозицію. У шлюбі щасливі й ростимо доньку. Добре, що вчасно зрозуміла, що за своє потрібно боротися. Благо, що є такі люди як Захар, які можуть допомогти. Залишу його номер +380954248510 Viber WhatsApp
|
|
|||
|
|||
Добрый день, для начала я хотела бы поделится своей историей. У меня была очень сложна ситуация в семье, постоянные ссоры которые возникали просто на ровном месте, постоянные неудачи финансового плана. В минуту отчаяния я уже не знала что делать, но мне посоветовали связаться с Марией, я очень долго не решалась, но уже не было другого выхода. Не смотря на всю мою скептичность она поразила меня с первых минут знакомства, и буквально в течении пару месяцев я стала замечать кардинальные изменения, и в семье и в финансовых делах.После меня обращалась моя подруга к Марии и она ей в короткие сроки вернула любимого мужчину.Я до сих пор с ней на связи, и могу порекомендовать ее,она сделала для меня все.Вот её номер звоните точно поможет +380663515187 вайбер
|