Форум Германии

Вернуться   Форум Германии > Разное > Объявления в Германии

Опции темы Опции просмотра
Старый 11.03.2026, 16:52
МАРІЯЯЯ МАРІЯЯЯ вне форума
Junior Member

Я довго не наважувалася написати цей відгук, тому що згадувати той час досі боляче. У моєму житті був період, коли здавалося, що все руйнується. Постійні нещастя, безкінечні сльози, страшні сни вночі. Я прокидалася серед ночі з відчуттям, що в домі є хтось ще. Було дуже страшно. Не було сил ні моральних, ні фізичних. Я почала боятися залишатися одна.Рідні говорили, що це просто стрес, але я відчувала... справа не лише в цьому. У домі стояла якась важка, гнітюча атмосфера. Все валилося з рук, у сім’ї почалися сварки, здоров’я почало підводити.У відчаї я звернулася до мальфарки Варвари. Пам’ятаю, як плакала під час нашої першої розмови. Вона дуже спокійно мене вислухала і сказала слова, від яких у мене пішли мурашки по шкірі... вона описала речі, про які я нікому не розповідала. Варвара сказала, що на мені є сильний негатив і що з цим потрібно терміново працювати.Вона провела очищувальні обряди і весь час підтримувала мене, пояснювала, що відбувається і що потрібно робити. Після першого ж разу я вперше за довгий час спокійно заснула. Без кошмарів. Без цього жахливого відчуття страху.Поступово життя почало повертатися. У домі стало спокійно, зникло відчуття тяжкості, припинилися постійні біди. Я ніби знову почала дихати на повні груди.Я досі зі сльозами вдячності згадую допомогу Варвари. У той момент, коли мені здавалося, що виходу немає, вона допомогла мені впоратися з тим, із чим я сама вже не могла боротися.Щиро дякую вам за допомогу і за те, що повернули мені спокій і життя. 🙏 Тел.+380632574828 viber/WhatsApp/telegram

Метки
гадалка, гадалки, гадание, гадания, любовная магия, любовный приворот, любовь, магия, отзывы, отзывы гадалки, отзывы на магов, отзывы на приворот, отзывы о магах, отзывы приворот, порча, приворожить, приворот, приворот на мужа, приворот отзывы, приворот помог, приворот. снять приворот, проверенные гадалки, проверенные маги, рассорка, расссорка, сглаз, сильный приворот, снять порчу, таро, таролог, таролог. экстрасенс, черное венчание, черный приворот, эзотерика, экстрасенс, экстрасенсы