Показать сообщение отдельно
Старый Сегодня, 09:43
МИРОСЛАВА ......... МИРОСЛАВА ......... вне форума
Junior Member

Мені й досі важко згадувати той день. Світ буквально зруйнувався в одну мить. Я застала свого чоловіка з нашою сусідкою… Це був удар просто в серце.. біль, приниження, порожнеча. Він навіть не став виправдовуватися. Просто зібрав речі й пішов до неї. Здавалося, разом із ним із дому пішло все тепло, усі наші роки, усі спогади.Я не спала ночами. Серце розривалося, а в голові було лише одне питання: Чому?Я почувалася зрадженою, непотрібною, зламаною. Подруги казали відпусти. Рідні радили забудь. Але як забути людину, з якою прожите життя?У відчаї я звернулася до мольфарки Варі.З перших хвилин розмови я відчула неймовірне тепло й підтримку. Вона говорила спокійно, впевнено й дуже по-людськи. Сказала, що наша сім’я ще не зруйнована остаточно, що почуття чоловіка не згасли, а його вчинок це слабкість, затьмарення.Варя провела обряд, усе пояснила, підтримувала мене щодня. І найголовніше вона допомогла мені повернути віру в себе. Я почала відчувати внутрішню силу, спокій, ніби важкий камінь поступово сходив із душі.І ось… минуло зовсім небагато часу і чоловік сам вийшов на зв’язок. Спочатку коротке повідомлення. Потім дзвінок. А згодом він прийшов. Розгублений, пригнічений, з очима, повними каяття. Він казав, що ніби прокинувся, що не розуміє, як узагалі міг піти. Просив пробачення.Сьогодні він удома. Він старається, цінує, береже. У наших стосунках стало навіть більше усвідомленості й тепла, ніж раніше. Я не знаю, як саме це працює, але знаю одне... Варя допомогла зберегти мою сім’ю в найстрашніший момент мого життя.Якби мені тоді хтось сказав, що за короткий час я знову обійматиму чоловіка й відчуватиму спокій... я б не повірила. Але це сталося.Дякую тобі, Варю, за врятовану сім’ю, за надію і за світло, яке ти повернула в мій дім.ЇЇ НОМЕР +380632574828 (Viber / WhatsApp / Telegram)