Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 14:45
ILONA55 ILONA55 вне форума
Junior Member

Я довго робила вигляд, що мені байдуже. Посміхалась на людях, відповідала все добре, коли всередині все кричало. І ніхто не чув. Ніхто не бачив, як я засинаю з телефоном у руці, сподіваючись на повідомлення. Як прокидаюся і перше, що шукаю, це його ім’я.А його нема. Ні в дзвінках, ні в снах, ні в житті.Він просто… зник. Без пояснень. Без слів. І найстрашніше я навіть не мала з ким поділитися цим зникненням. Бо що сказати? Що люблю того, хто навіть не попрощався?Про Марфу я дізналася, коли вже опускались руки. Хтось кинув ім’я. Я не вірила. Але вночі, коли біль знову розрізав мовчання — я написала. Просто так. Без очікувань.А вона відповіла. Спокійно. М’яко. Точно.Ти не зійшла з розуму, — сказала вона.Ти просто любиш. Але він не заслуговує, щоб ти вмирала в цій любові. Дай мені три дні.І я дала.На четвертий день я прокинулась і в повідомленнях було: Можна я приїду? Мені треба тебе побачити.Він.Той, хто зник.Той, кого я чекала.Прийшов. І дивився на мене так, ніби ніколи не йшов.Я не знаю, що вона зробила.Я не знаю, як вона це бачить.Але я знаю: вона десь поруч. Там, де темно. Там, де боляче. Вона чує. І коли ти думаєш, що вже кінець, вона просто шепоче: Ні. Це тільки початок.Марфа +38-093-115-02-60 Viber / WhatsApp / Telegram