Показать сообщение отдельно
Старый 15.07.2025, 12:02
ЕВГЕНІЙ ЕВГЕНІЙ вне форума
Junior Member

Я звертався до неї не з вірою, а з відчаєм. Знаєте, коли всередині вже ні сил, ні гідності, лиш одне бажання повернути ту, кого любиш. Ми з нею були разом 4 роки. Були і сварки, і примирення, але те, як вона пішла тоді це було остаточно. Заблокувала всюди. Мовчала. І я не міг дихати. Жив механічно. Думав: якщо зараз нічого не зроблю втратимо один одного назавжди.Цю жінку мені порекомендував знайомий. Сказав, що вона не просто щось “бачить”, а реально працює. Я не розповідав нічого вона сама назвала ім’я моєї дружини, описала, як усе сталося. І тоді почалася робота. Щодня як ритуал для душі: слова, свічки, думки, звернення до неї. Мені було дивно, страшно, але якесь тепло з’явилося в грудях. Вона давала настанови не просто магічні, а життєві.Перший крок це коли дружина відповіла на одне моє коротке повідомлення. Потім ще. А потім зустріч. Сльози. Обійми. Розмова на всю ніч. І ми вирішили: спробуємо знову, і цього разу по-іншому. Без брехні. Без образ. І якби не ця жінка я б не мав шансу. Її сила це не лише магія. Це віра, підтримка, мудрість. Дякую вам. Ви знаєте, кого я маю на увазі. Низький уклін. ТЕЛ.+380931150260 Viber / WhatsApp / Telegram